Legyen szó bármilyen alkoholos vagy alkoholmentes italról, a bárosok tudják, hogy a kliensek előszeretettel döntenek azok mellett, amelyek csakis természetes alapanyagokra épülnek. Ezért is nagy kedvenc a mentás limonádé, ami a menta szirup nélkül nem készülhetne el igazán megnyerő módon, úgy, hogy aztán a kliens teljes mértékben elégedett a végeredménnyel.
Aki már dolgozott bárban vagy akármilyen ilyen jellegű helyen, ahol a fő tevékenység a vendéglátás, tudja, hogy nyáron a limonádé roppant kelendő. Sok lokálban a menta szirup alapkelléknek számít, hiszen sokan kérik a mentára alapuló nedűket. Ez tökéletesen megfelel akkor, ha az alkoholos vagy az ezt nem tartalmazó mojito elkészítése a cél.
Ez páratlanul pótolja a sokszor túlságosan édes cukorszirupot. A menta szirup egyik fő előnye, hogy egészséges, amit garantál a tény, hogy ez háromféle mentalevélből készül, adalék és színezék nélkül. A menta szirup ennél fogva egyetlen pultból sem hiányozhat, ahol elégedett klienseket, vendégeket szeretne látni a tulajdonos.