Eliza

Természetes kiegészítőjű gyógytea aranyérre

Gyógytea aranyérre

Gyógytea aranyérre

Sajnos manapság egyre többen tapasztalják meg az aranyér kellemetlen tüneteit. Ehhez nagymértékben hozzájárul az ülő életmód, ami leginkább a munkahelyen nyilvánul meg, valamint az egészségtelen táplálkozás és a mozgáshiány. Az oldalon található gyógytea aranyérre egyszerre 8 hatóanyagot tartalmaz, melyek egyenként fejtik ki az erős hatásukat. Ilyen a cickafarkfű, kamillavirág, körömvirág, szederlevél és számos egyéb, a népi gyógyászatban is gyakran alkalmazott növény.

A gyógytea aranyérre egyáltalán nem rossz ízű, hiszen pontosan olyan, mint bármelyik más, fűszerkeverékes tea. A használatáról részletesebben olvashat a weboldalon, viszont azt fontos betartani, hogy 3 hét után 1 hetet szüneteljen vele.

Annak érdekében, hogy az eredmény még jobb legyen, a tea mellett kipróbálhatja a gyógynövényes balzsamot is, mely szintén a webáruházban található. A gyógytea aranyérre hatása akkor lesz az igazi, ha életmódbéli változtatásokat is elvégez. Ilyen többek között a rendszeres mozgás és az egészséges táplálkozás.

Exit mobile version