Eliza

Nyári autógumi nagy kedvezménnyel

Nyári autógumi

Nyári autógumi

Sokaknak furcsának tűnhet, hogy egyes termékek bizonyos idő után hirtelen alacsony áron kaphatóak. Ez azonban egy teljesen egyszerűen megmagyarázható jelenség, amit a szezonalitással magyarázhatunk meg. Lássunk egy konkrét példát, a nyári autógumi termékeken keresztül! Amint beköszönt a tél, és időszerűvé válik, hogy mindenki lecserélje az abroncsokat az előző szériák elkezdenek veszíteni az árukból.

Eddig ugyanis az eladók arra törekedtek, hogy a nyári autógumi legyen minél nagyobb választékban a polcokon. Most, hogy már erre nincs szükség, nem szeretnénk, hogy azok a nyakukon maradjanak, így jelentős engedményeket adnak, csakhogy megszabaduljanak tőlük.

Éppen ezért ez az időszak remek lehetőség a vásárlásra. Így is vannak sokan, akiknek eszük ágában sincs, még óriási engedmények mellett sem, nyári autógumi termékeket beszerezni, így aki előre gondolkodik, kényelmesen válogathat. El lesz az a gumi akár hónapokat is a garázs egyik sarkában arra várva, hogy végül beköszöntsön a felmelegedés és megszolgálja az érte kifizetett összeget.

Exit mobile version