Eliza

Teljesítményt fokozó dízel adalék

dízel adalék

Dízel adalék

A tavasz beköszöntésével nem meglepő, ha egyre inkább vágyunk ki a szabadba egy kicsit mozogni. Ehhez olykor meg kell tenni néhány kilométert autóval, hogy olyan vidéken tudjunk sétálni, ahol eddig még nem jártunk. Ennek megfelelően szerencsés, ha az autó is kiváló állapotban van, amiben a dízel adalék sokat tud segíteni.

Akik eddig még nem használtak ilyen készítményeket, nagy meglepetéssel fogják tapasztalni, hogy mennyivel jobb vezetési élmény érhető el a dízel adalék rendszeres betöltésével. Voltaképp a motor teljesítménye javul jelentős mértékben, annak függvényében, hogy milyen termék kerül az üzemanyaghoz hozzáadásra.

A bejuttatott összetevő fokozni tudja az égést, csökkenti a zajszintet, megtisztítja a vezetékeket a lerakódásoktól. A rendszeres alkalmazás mentén sokkal többet ki lehet hozni a gépkocsiból. A dízel adalék minden tekintetben megszolgálja az árát, ezért bátran rendelje meg! A hungarolube.hu oldalon többféle kiszerelésben találkozhatunk a prémium alapanyagokkal. Válogassunk közülük igényre szabottan!

Exit mobile version