Eliza

Tegye rendbe bőrét természetes kozmetikumokkal!

Természetes kozmetikumok

Természetes kozmetikumok

Nagyon sok embernek, főleg tél idején, azzal kell szembesülnie, hogy kézfeje érdessé és irritálttá válik. Nos, mindezt főleg a csípős hideg okozza, ami elkerülhető egy pár kesztyű használatával. Azonban, ha e tényező beiktatásával is fennáll a probléma, akkor egyéb módszerhez kell folyamodni.

A természetes kozmetikumok a legszárazabb bőrt is képesek rendbe hozni. Bio összetevőiknek köszönhetően kíméletesek a bőrrel, ápolják, hidratálják annak nem csupán felszínét, hiszen a sejtekig behatolnak. A www.happyderma.hu honlapon természetes kozmetikumok tárházát lehet szemügyre venni.

Az összetevők minden termék alatt ellenőrizhetők. Tudni kell azt is, hogy minden alkotóelem más és más panaszra nyújt megoldást. A levendula például ellazít, tehát feszültségcsökkentő hatású, míg a ricinus-, a kókusz- és a pálmaolaj a bőr öregedését gátolja meg, de emellett a rugalmas felszín kialakításában is közrejátszik. Ezeket a természetes kozmetikumokat, azaz a szappanokat és samponokat, a bőrallergiások is bátran igénybe vehetik.

Exit mobile version