Eliza

Remek eledel az Orijen kutyatáp

Orijen kutyatáp

Orijen kutyatáp

Ahhoz, hogy házi kedvence mindig vidám legyen és megfelelő ütemben fejlődjön, szükséges az egészséges anyagokat tartalmazó eledelek beiktatása a mindennapi etetések alatt. Az Orijen kutyatáp friss alapanyagokból tevődik össze, ami hozzájárul a szőrmókok megfelelő növekedéséhez.

A gyártó kizárólag helyben termelt és tenyésztett hozzávalókat alkalmaz az előállítás során. A termékek nem tartalmaznak színezékeket és mesterségesen előállított adalékanyagokat. Az otthoni ételmaradékkal ellentétben, az ebeknek előállított élelmiszer vitaminokban és rostokban gazdag, hozzáadott cukrok nélkül.

Növényi eredetű édesítőket használnak a készítmény összeállításakor. Az Orijen kutyatáp remek választási opciónak bizonyul, ha szeretné, hogy a kedvence minőségi tápanyagokhoz jusson és kirobbanó egészségnek örvendjen.

A készítmény csoportosítva érhető el a kisebb és a nagyobb testtömegű ebeknek. A hozzátáplálás kellő figyelmet igényel, már a kölyökkortól kezdődően. Az Orijen kutyatáp, minden szerető gazdi legnagyobb örömére, már az online webshopok kínálataiban is megtalálható.

Exit mobile version