Eliza

Minőségi ízek, Bock borok

Bock bor

Magyarország abszolút nem szűkölködik borokban, ezért aki különleges ízekre vágyik, annak nem szükséges külföldön kutakodnia, hiszen mindezt itthon is megtalálja.

A Bock bor neve sokaknak ismerősen csenghet, nem véletlenül, hiszen egy sokszoros díjnyertes termékről van szó. A villányi pincészet Bock József tulajdonában áll, ez a család pedig másfél évszázada, 1850 óta foglalkozik szőlőtermesztéssel és borászattal.

A dél-baranyai városkában a Bock család hotellel, étteremmel várja az érdeklődőket, sőt, a pincészetükbe is betekintést lehet nyerni. A Bock borok kóstolgatása a szállodalakóknak díjmentes, míg kívülállók számára csupán 500 forintba kerül. A látogatások délután kezdődnek, 14, 16, illetve 18 órakor.

A Bock bor pincészet körbejárása során számtalan érdekességre, titokra derül fény, amely egy különleges világba kalauzolja a kíváncsiskodókat, ahol összesen tizennégy fajta vörösborral, hétféle fehérrel és hat különböző rozétípussal lehet kedvezni az ízlelőbimbóknak. A produktumok a www.pannonbortbolt.hu weboldalról is beszerezhetőek.

Exit mobile version