A nyár végén megkezdődik a különféle zöldségek és gyümölcsök betakarításának az időszaka. Bár az áruházak polcain manapság már nem fedezhető fel a szezonalitás, mert mindenből mindig van bőven, azért vannak olyan területek, ahol a saját termés feldolgozása időszakhoz kötött. A paradicsompasszírozó hálás eszköz, amivel öröm dolgozni.
A kézi típusok előnyeit, már régóta használják, de amikor 20 kilónál többet kell megdolgozni, akkor már jobb az elektromos rendszerek mellett voksolni. A paradicsom egyszerűen termeszthető és fajtától függően, minden palántán több kilogramm is teremhet. A paradicsompasszírozó leveszi az ember válláról a teher nagy részét. Egyszerűen csak beindítjuk, majd mehet bele a termés, amit megszabadít a héjától és magjától.
Az értékes belső rész kinyerését követően, felhasználható lének vagy ketchup készítésére. A paradicsompasszírozó többféle kapacitással érhető el, annak függvényében, hogy mekkora teljesítményre van szükség adott helyzetekben. Tegyük egyszerűvé a feldolgozást és élvezzük a technika vívmányinak magas színvonalú előnyeit!