Talán mindnyájan hallottunk már a nagymamáink által használt konyhai segédeszközökről, de vajon megtalálhatjuk ugyanazt a minőséget a modern konyhafelszerelések választékában is? A válasz, igen! A gasztronómiai világ egyik leginkább kiemelkedő technológiai vívmánya az öntöttvas lábas, ami zománcréteggel van borítva.
Ez a lábas lehetővé teszi a problémamentes egyenletes sütést, minden jelentősebb nehézség nélkül, hála a szabályos hő-elosztásti kvalitásának. Az égett ételek fenyegetést jelentenek az egészségünkre, nem beszélve a felesleges bosszúságról, amit okoz, a sok belefektetett energia ellenére.
Maximális ételminőség minimális befektetett munkával – ezt biztosítja az öntöttvas lábas, az eredményt pedig nem befolyásolja a használt tűzhely fajtája. A főzés során ajánlott a műanyagból vagy fából készült segédeszközök használata, a zománc épségének megőrzése érdekében. A háziasszonyok életének jelentős részét a konyhában eltöltött idő teszi ki, munkájuk során pedig szükségük van egy olyan megbízható segítségre mint az öntöttvas lábas.