Eliza

A kézzel festett fonalak új dolgokra sarkallnak

kézzel festett fonalak

Kézzel festett fonalak

Aki szeret saját magának pulcsikat és sálakat kötni, annak minden bizonnyal nagy öröm, hogy valami újat is kipróbálhat. A kézzel festett fonalak egyedi szín-világot teremtenek és remek alapjai egyik-másik kötött vagy horgolt viseletnek.

A zoknitól kezdve egészen a takarókig, sok mindent lehet belőlük készíteni. Az általunk forgalmazott, kézzel festett fonalak nem gombolyag, hanem motring formájában kaphatóak és bár a színviláguk egyforma, sok esetben még így is minden motring eltér a másiktól.

A tavaszias és nyárias szín-tónusok mellett, megtalálhatók a vadabb és merészebb árnyalatok is. Az A fonalcsoport jelzi, hogy a szálak vékonyak. Nyári kardigánok, sálak, poncsók, kalapok és táskák kötéséhez vagy horgolásához ideálisak lesznek.

A kézzel festett fonalak limitált darabszámmal érhetőek el, így érdemes sietni, ha ilyen termékkel szeretne dolgozni. A weboldalunk érdekes és hasznos kötésmintákat is biztosít, méghozzá ingyen. Ennek köszönhetően még a kezdők is könnyedén elsajátíthatják a technikákat.

Exit mobile version