Eliza Étel-Ital A pezsgő manufaktúra a múltban és manapság

A pezsgő manufaktúra a múltban és manapság

Pezsgő manufaktúra

A manufaktúra szó hallatán, az embereknek gyakran kicsi műhelyek jutnak az eszükbe, ahol kézzel készítenek különféle értékes dolgokat. A pezsgő manufaktúra esetében ez részben igaz, mivel itt is valóban értékes dolgok készülnek az emberi szorgos kezek által, ugyanakkor ebben az esetben egy hatalmas létesítményről beszélünk.

A Törley pezsgőgyár óriási termeiben ugyanis több millió pezsgős palack és rengeteg eszköz biztosítja a gördülékeny munkát. Való igaz, hogy az ember munkájának itt napjainkban is helye van, ugyanakkor az idők folyamán a komolyabb gépesítést is lehetővé tették. A cég alapítója, Törley József már a kezdetektől felhasználta az adott kor nyújtotta technológiai lehetőségeket, így a pezsgő manufaktúra falai között igazán korszerű és dinamikus gyártás vehette kezdetét.

A háromemeletnyi mély pincerendszerben ma is ugyanúgy zajlik a tradicionális és az úgynevezett transvasée eljárás szerinti pezsgőnek a készítése. A pezsgő manufaktúra igazi történelmi helye a fővárosnak, ahol csodás italok születnek.

Related Post

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Bezárás